XXIX. Kandó Kálmán Nyári Egyetem
2018. július 7-15.

Szép hagyomány a határon túli magyar mérnök és informatikus hallgatók számára megtartott Nyári Egyetem. Eddig 28 alkalommal szerveztünk ilyen részképzést számukra. Idén is megtartjuk az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán Székesfehérvárott a Kandó Alapítvány, az ÓE Alba Regia Műszaki Kar és az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar közös szervezésében a határon túli magyar egyetemi és főiskolai hallgatók valamint 11-12. évfolyamos középiskolás diákok számára.

Költség: A nyári egyetem költségeinek nagy részét támogatásból finanszírozzuk, a résztvevőknek 10 000 Ft/fő regisztrációs díjat kell befizetni a jelentkezés visszaigazolása után a Kandó Alapítvány számlaszámára. A résztvevőknek biztosítjuk a szállást, a programokban való részvételt és napi két étkezést (reggeli, ebéd). A résztvevőknek kell megoldani az oda és visszautazás költségét.

Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével. A visszaigazolás után a regisztrációs díj befizetésével lesz érvényes a jelentkezés. A regisztrációs díj befizetéséről az alapítvány igazolást ad.

Információ: Az alábbiakban megtekinthető a tábor tavalyi programjának ismertetője. Az idén új témákkal, több gyakorlati foglalkozással, de a tavalyihoz hasonló formában tervezzük a programot. Információ a tavalyi ismertetőből, videoból kapható, az esetleges kérdésekkel forduljanak a szervezőkhöz (hajnal.eva @ amk.uni-obuda.hu és borbely.endre @ kvk.uni-obuda.hu ).

A XXIX. Kandó Kálmán Nyári Egyetem részletes programja

Honlap: http://tamop422b.amk.uni-obuda.hu/index.php/projektek/nyari-egyetem

Youtube: https://youtu.be/jn3vv7AJfuM

Érkezés: 2018.07. 07-én szombaton napközben

Hazautazás: 2018. 07. 15-én vasárnap délután, vagy 2018. 07.16-án hétfőn reggel.

Szállás: Geo Kollégium, amelynek címe: 8000 Székesfehérvár Hosszúsétatér 8.
A kollégium jól felszerelt, igényes kivitelű, 3-4 ágyas szobákat biztosít a résztvevők számára.

Kandó Alapítvány számlaszáma: MKB 10300002-20332985-70073285